"mijn bedrijf is op orde maar er zijn altijd zaken die anders of beter kunnen"

Ja, het kan altijd anders. Het blijft altijd zoeken en je hebt overleg met de accountant en de bank. Maar het blijft toch veel van hetzelfde. Maar je wilt toch meer weten, zaken afstemmen anders overleggen. Er doet zich een transitie voor in je directe omgeving daar wil ik bij zijn anders kan het wel een sneller voorbij zijn dan je denkt.

"Andere ogen zien anders en meer, ik zie ook niet alles"

Zien waar de verandering nodig met een resultaat. Het kan zijn de bestaande bedrijfs cultuur niet meer aansluiten op de klanten en de relaties buiten het bedrijf. Bekende en vertrouwde gewoonten dienen kritisch bekekenen te worden en aangepast.

"Er wordt veel over duurzaam gesproken maar wat brengt dat nu op even los van de kosten"

Duurzaam is eigenlijk de echte verandering in je bedrijf; een kantelpunt, allereerst in mensen het gevolg is dat veel zaken efficiënter gaan en de eigen operationele en overhad kosten afnemen. Hiermee veranderd ook de “klank- kleur “van het bedrijf en ontstaan er andere mogelijkheden waar voorheen geen ruimte voor was.

"wij zoeken iemand die er heen door heen loopt, weliswaar met de echte ervaring en die er zaken"

uithaalt die wij niet wisten of nog nooit gezien hadden. De zin van de onzin scheiden. Er kritisch doorheen gaan, vragen stellen over gewoonten en processen. Nieuwe zekerheden benoemen. Onzekerheden wegnemen, de beste manier om mensen te motiveren is te stoppen om ze te demotiveren. Bedrijfs gewoonten zijn gegroeid vaak uit gewoonte en andere tijden.

"ik wil niet veel meer op de zaak aanwezig zijn, ik begin de zaak op te houden. Op termijn wil ik er van af. Hoe zet ik die transitie in zonder verlies van het voorgaande"

Tijdelijk zaakwaarneming bij afwezigheid of andere tijds indeling. Een gespreks partner op bedrijfs nivo. Een nieuwe focus bepalen die degelijk toekomst gericht is en tegelijkertijd het bedrijf toekomst bestendiger maker. Heel goed weten wat niet wilt. Transitie is onder meer de combinatie van technologie, milieu, economie en cultuur.

"het huur contract verloopt , formeel zeg je wel op maar je wil door en eigenlijk wel weer door maar dan wel anders. Vraag is hoe anders."

De wereld is de afgelopen jaren enorm veranderd. De verhuur is nog meer veranderd. Verlengen van huur contracten met andere vaak voor beide partijen betere condities is lonend. Het vergt een geheel andere kijk om bedrijfs huisvesting. Daar heb je ervaring voor nodig. Vaak zitten verhuurde en huurder met hetzelfde probleem.

"wij zoeken iemand die er niet bij betrokken is geen partij eigenlijk is. Daar komen oplossingen uit die wij niet konden bedenken"

Mediation in de pragmatische zin van het woord, partijen bij elkaar brengen met respect voor elkaars standpunten. Hieruit het positieve verleden vinden om naar elkaars toekomst te kijken. Vaker hoor je het woord “transitie”( structurele verandering+)

"ik ben soms maar steeds vaker het inzicht in de financieen kwijt."

Er loopt zoveel dat ik het vaak niet meer weet wat ik betaal en aan wie. Tel het eens op: verzekeringen, bankkosten, gas, water,elektra,,abonnementen, telefoon(vast en mobiel), WOZ, gemeentelijke belastingen, heffingen, belastingen en nog meer. Dan heb ik nog niet eens over de rekeningen! Ik zou dat graag eenvoudiger, minder en goedkoper willen maar ik krijg het niet voor elkaar.

ZZPers en zelfstandigen zijn vaak doeners en hebben geen prioriteit met de boekhouding en financieen. Door eens gezamenlijk alles door te nemen zijn er wel degelijke besparingen mogelijk.

Hierin zijn wij zeer bedreven en efficiënt. Wij maken een plan-advies wat inzichtelijk is en direct toepasbaar. Hiermee wordt de administratie geen last meer en weet je direct wat je financieel mogelijkheden zijn.

Ook valt de aanvraag en de voorbereiding van het BBZ Krediet hieronder dit alleen in combinatie met een erkende ( gemeentelijke kredietbank advies) schuldhulpverlener.

Deze service is ook voor privé personen om thuis ook eens alles weer op een rij te krijgen en de privé financieen gezond te maken.

Voor ZZP ers en privé personen zijn er aangepaste (lagere!) tarieven.